-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 28. joulukuuta 2013

Pahan aktivistit

Huligaani Sini Saarela saapui tänään kotiin Suomeen. Saarela on istunut kuukausikaupalla vankilassa Venäjällä rikottuaan paikallisia lakeja. Vankilaan Saarela Venäjän lain mukaan kuuluisikin, ja epäilemättä olisi saanut sinne pitkän tiketin, ellei Venäjän presidentti Putin olisi päättänyt alkaa pelaamaan Saarelalla poliittista shakkipeliä. Siinä pelissä voittaa vain suurpolitiikka.

Mutta uskomattominta tässä on Suomen ympäristöministeri Ville Niinistön (Vihr.) käytös: Niinistö rientää sanomalehti Kalevan mukaan kiittämään Saarelaa. Kiittämään mistä? Lain rikkomisesta ja toisen maan lakien halveksunnasta ja ylenkatsomisesta?

Ei tämä silti ensivilkaisun jälkeen niin kovin uskomatonta ole: Suomessa on huliganismin perinne politiikassa ja yhteiskuntakulttuurissa. Tämä näimme jo kiakkovieras-episodin yhteydessä.: kiakkovieraat olivat Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontulan "tuttuja". Myös pienemmät poliitikot kuten (Vasemmistoliiton) Dan Koivulaakso olivat komppanneet taloudellisella tuellaan mellakointia ja paikkojen rikkomista ja pari Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokasta neuvoi facebook-sivuillaan urheita huligaaneja "heittämään polttopulloja". Valtakunnankirjailija Jari Tervo puolestaan lausui, että "mellakointi on meidän oikeus (jonka sotaveteraanit meille hengellään ovat lunastaneet)". Poliisi lausui verekseltään, että mellakka on hyvin organisoidun rikollisryhmän käsialaa, mutta ymmärrettyään ketkä ovat sen takana, ilmoitti myöhemmin, että asiaa ei tutkita. No eipä tietenkään; milloin nyt Suomessa olisi tutkittu poliittisten vallanpitäjien rikoksia saati saatettu heitä vastuuseen... 

Eikä vähä mitään. Keinoja kaihtamaton toimintamalli ja "antirasismi" on myyty hyvin pohjoismaiden yhteiskuntakoneistoon. Kirjoitin kaksi vuotta sitten:
"Suomeen on rantautumassa ruotsalaislehti Expo. Expo ilmoittaa toimintansa olevan "anti-rasistista". Silti Expo toteuttaa toiminnassaan silkkoja laittomuuksia. Expo ei esimerkiksi kavahda henkilöiden tietoturvan rikkomista. On myös tiedossa, että Expo toimii Ruotsin suojelupoliisin kanssa yhteistyössä...
Expo saa Ruotsissa valtiontukea. Suomessa suomalaisversio on saanut ilmaista mainostilaa jo mm. Helsingin Sanomissa ja Huvudstadsbladetissa. Lehden perustamistilaisuudessa oli läsnä suomalaista äärivasemmistoa, vasemmistoa ja kokoomusvaikuttajia (en mainitse nimiä).
Expo levittää yksityishenkilöistä, keitä se ottaa silmätikukseen, puolitotuuksia totuuksina. Se kirjoittaa kuulopuheita tosina. Se levittää valheita järjestöistä ja yhdistyksistä ja jopa niissä toimivien henkilöiden yksityiselämästä.
Suomalaisversioon halutaan tiettävästi kuvia yksityishenkilöistä kiihottamistarkoituksessa...."

Ruotsalaisen Expon näkyvimpiin nimiin kuuluu trotskilaista kommunistista ideologiaa kannattava Stieg Larsson. Kuka tai keitä he ovat Suomessa - jää arvailtavaksi.
Vasemmistoaate on Suomessakin hyvin verkostoitunut mellakoitsijoista yhteiskunnan huipulle ministereihin ja kansanedustajiin asti. Lakeja ei paljon noudateta, eikä niitä totta puhuen näytä kukaan virkamiehistämme tai oikeudenkäyttäjistä tuomareista poliiseihin edes muistavan olevan olemassakaan. Löyhä, uhria syyllistävä ja tekijää silittelevä kriminaalipolitiikkamme on myös tämän yhteiskunta- ja poliittisen kulttuurin pitkän linjan tuotos. Koulu- ja työpaikkakiusaaminen kasvavat  ja kukoistavat tällaisten asenteiden suojassa.
Pelottavinta tässä on se väkivalta ja väkivaltaisuus, mitä tällainen poliittinen kulttuuri yhteiskuntaamme siittää ja on siittänyt - ja se, että väkivallan ja välinpitämättömyyden uhrit jätetään yksin syyllisyyden kera selviämään miten kykenevät.
Tässä kuvaa ruotsalaisesta "antirasistisesta" yhteiskunnasta. "Tässä valitettavassa "klassikossa" mm.  Dan Koivulaakson (yllämainittu, allekirj.huomio) kannattama Revolutionära Fronten -järjestö tunkeutuu kirveen kanssa kotioven läpi kansalaisen asuntoon jonka sisältä kuuluu naisen ja lapsen kauhunhuutoja.


Revolutionära Fronten -järjestön kaltainen toimija on hyvää esimakua siitä, mitä tulemme jossain vaiheessa Suomessakin kohtaamaan, mikäli nämä vihanlietsojat saavat riittävästi kannatusta. Jo nyt heidän yhteisöissään on ajoittain suorastaan hysteerinen lynkkausmieliala, jonka pyörteissä peräänkuulutetaan omankädenoikeutta." Lainaus suomalaiselta "Poliittisen korrektiuden parhaat"-facebook-sivustolta

Ja toden totta. Suomessa pyörii vastaava yhteisö facebook-sivuna, mikä on erikoistunut Expon ohjeiden mukaan mustamaalaamaan, panettelemaan ja levittämään valheita ihmisistä. Nämä ihmiset myös hakkeroituvat kansalaisten sivuille ja pitävät oikeutenaan häiriköidä ja uhkailla ihmisiä, jotka heidän mielikuvissaan osoittautuvat "rasistisiksi". Tutkintapyyntö allekirjoittaneesta poliisiin on tehty kyseiseltä sivustolta. Sivustolta on lähtenyt myös yksi tappouhkaus minua kohtaan, ja varmasti monia muitakin henkilöitä kohtaan.

Revolutionära Fronten-järjestön tunnuslause on "Socialism, antifascism, internationalism". Kanssakulkijoiden ei kannata säikähtää. Tuskin voisi maallikon käsitys "kansainvälisyydestä" olla kauempana näiden rosvojen näkemyksestä "kansainvälisyydestä" - tosin väkivallan ja sotien avulla on kautta aikojen yhdistetty kansakuntia ja maailmaa.

Vastaavia videonpätkiä on youtube pullollaan Revolutionära Fronten-järjestön toiminnasta. Unohtakaa siis äärioikeisto. Äärivasemmisto on yhteiskuntamme vihollinen, monessakin mielessä. Se touhuaa yhteiskunnan yläpuolella valtiopäivillä säätämässä lakeja, se touhuaa yhteiskunnan keskitasolla jakamassa oikeutta poliisina ja oikeusistuimina ja se pahoinpitelee ja rikkoo yhteiskunnan pohjalla huolehtien siitä, että keskitaso ei ole koskaan työttömänä ja toimettomana ja siitä, että ylätaso voi taas kiristää lakeja ja kontrollia haluamaansa "antirasistiseen", "kansainväliseen", "antifasistiseen" suuntaan. Vasemmisto haluaa pedofiiliaa, väkivaltaa, mellakointia, järjestyksen rikkomista - mutta se ei suvaitse sananvapautta ja toleroitunutta yhteiskuntaa. Arvatkaapa mikä oli äskeisellä videonpätkällä uhrina olleen perheen ainoa vika. Se oli se, että perheen pää erehtyi olemaan poliittisesti eri mieltä Revolutionära Fronten-järjestön kanssa. 

Jos olet eri mieltä näiden "antirasististen" järjestöjen kanssa, olet samalla eri mieltä koko valtiokoneiston kanssa. Pelottavaa vai mitä? Kummankin toimintamalli nimittäin muistuttaa ikävästi historiasta fasististen valtionkoneistojen pelottelu- ja painostustaktiikkaa ja (illegitimoidun) väkivallan käyttöä osana hallintoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti