-

-
Art by Alberto Moravia

tiistai 7. toukokuuta 2013

Katuväkivalta naisia kohtaan lisääntyy

Olen kurkkuani myöten täynnä katukuolaajia.

Katukuolaajista saa kärsiä Tampereen Hämeenkadullakin enemmän kuin tarpeeksi.

Viime kesänä laitoin asiasta sattumalta facebook-statuksenkin, mikä menee näin:
"Joo, kyllä se kieltämättä itselläkin mielessä käy, että saako sitä dunkkuun mamulta. Mutta tänäänkin oli Tampereella yllättävän kuuma, ja taivuin viimeinkin ostamaan itselleni kunnon kesäkledjut, eli topin ja minihameen. Kun sitten kävelin siinä Hämeenkatua alas, niin eiköhän ykis vetelehtijä-ähläm käynyt rintoihini käsiksi, tai siis olisi käynyt jos en olisi tehnyt nopeaa väistöliikettä. Sihahdin sitten sille ja astuin sen jalan päälle korkkiksellani ja kysyin että "mitäs tölläät?" Kusiainen juoksi karkuun, ja kun hetken päästä törmäsin siihen uudelleen Hämeenkadun toisessa päässä, juoksi se jo kymmenen metrin päässä minut huomattuaan toiselle puolelle jalkakäytävää ja lusmuili siellä. Patologinen tapaus, kuola valui suusta ja silmät pullotti sillä aikaa, kun katse harhaili naisten rintamuksissa. Demokratialiitto haluaa kaikki tuollaiset vetelehtivät naisenkyttääjät, -päällekarkaajat, runkkarit ja raiskarit ulos Suomesta." 

Eikä ahdistelu pääty tuohon statukseen.  Tosin minut on opittu Hämeenkadulla näiden kuolaajien keskuudessa tuntemaan niin hyvin, että saan kulkea rauhassa. Oikein antavat tietä minulle, kun tulen vastaan. Mutta yhtä iloisesti ei ole asiat kaiklla naisilla Tampereella:


Aamulehti on jälleen kerran jättänyt kertomatta pahoinpitelijöiden tuntomerkit. Pahoinpitelijät olivat ilmeisesti turkkilaisia. Pelottavinta on, että nämä turkkilaiset kantavat myös veistä mukanaan. Älkääpä siis tytöt joutuko raiskauksen uhriksi. On esimerkkejä, että näissä Lähi-idän ja Afrikan maahanmuuttajataustaisssa raiskauksissa käytetään teräasetta välilihan leikkaukseen raiskauksen yhteydessä. Ilmeisesti että mahtuisi enemmän m****** sisään kerralla. Anteeksi suorasanaisuuteni, mutta annan edes verbaalisesti takaisin samalla mitalla, kuin nämä salaminpiilottajat kerkeävät tunkea makkaraa tuubiin.

Pelottavin esimerkki joidenkin suomalaisten suhtautumisesta tällaiseen lisääntyvään katuväkivaltaan ja naisrauhan menettämiseen Fundamentin blogin kommentointiosiosta oli äkkiä vilaistuna kommentti, jossa mitätöitiin pahoinpitely siksi, koska suomalaisporukan muut jäsenet eivät olleet tulleet pahoinpidellyiksi.

Vaikka Tampereen keskusta on kesäisin levoton  - mitä se ei ole ennen maahanmuuttajengejä ja kerjäläislaumoja ollut  -  on Helsinki vielä pahempi paikka

Eli kadulla vaan housut jalasta. Tunnistan tyypin, mistä Iltalehti uutisoi: ensin kuolataan, seurataan, tarkkaillaan uhrin liikkeitä, sitten koetetaan lähestyä. Tätä tapahtuu päivittäin Tampereen Hämeenkadulla:
"Nainen ilmaisi selkeästi, ettei halunnut miehen seuraa ja vaihtoi samalla kadun kulkupuolta. Se ei auttanut. Piinaaja tuli perässä. Mies kävi takaapäin naisen päälle ja riisti uhriltaan housut jalasta ja alkoi kosketella tätä. Nainen yritti epätoivoisesti päästä irtí. Hän potki ja yritti lyödä ahdistajaansa. Hän yritti myös huutaa, mutta mies tukki toisella kädellään hänen suunsa.
Vastaan paneminen kannatti, sillä tapauksella oli silminnäkijä. Läheisellä bensa-asemalla tankkasi vartiointiliikkeen mies autoaan. Hän oli nähnyt, kuinka kadulla kävellyt mies oli yrittänyt tarttua naisesta kiinni, mutta nainen oli torjunut miehen.
Vartija oli tästä havahtuneena ajanut paikan ohi. Hän ei poistunut kuitenkaan kokonaan näköpiiristä vaan seurasi tilannetta taustapeilistä. Yhtäkkiä hän näki miehen hyökkäävän naisen kimppuun. Mies painoi naisen alas kadun varrella pysäköityjen autojen taakse.
Vartija vetäisi autonsa ympäri ja ajoi paikalle. Väliintulo yllätti raiskaajan. Hän pinkaisi pakoon. Poliisi otti miehen kuitenkin vielä saman vuorokauden aikana kiinni."

Iltalehdenkin raiskaaja on ollut maahanmuuttajataustainen, nimeltään Harshwinder Singh Tiwana. 

Ei vaikuta japanilaisopiskelijalta, tai Keski-Eurooppalaiselta turistilta. Eipä tietenkään. Nämä mutiaiset pitäisi karkottaa maasta naisille vaarallisina olentoina. 

Oikeudessa harhat olivat kovat omasta syyttömyydestä. Iltalehti uutisoi: "
"Syytetty kiisti rikoksen. Miehen mukaan naishenkilö oli tullut kadulla hänen luokseen ja pyytänyt kotiinsa. He olivat kävelleet yhdessä kadulla.
Naisen asuntoon he eivät menneet, sillä 34-vuotiaan mukaan siellä oli ollut tämän poikaystävä. Sen sijaan he olivat istuneet rappukiveykselle ja keskustelleet kosketellen samalla toisiaan.
Syytetyn kertomuksen mukaan nainen yltyi yllättäen huutamaan, kun auto ajoi heidän kohdalleen. Siinä tilanteessa mies toteaa panneensa kätensä naisen suun eteen....
Vartijan mukaan hän oli nähnyt osapuolten elekielen, kuullut avunhuudot sekä viime vaiheessa havainnut naisen, jonka housut olivat nilkoissa.
Käräjäoikeus katsoi myös valvontakameratallenteita, joiden kuvien mukaan mies seurasi naista. Mies ja nainen eivät missään vaiheessa kävelleet yhdessä.
Käräjäoikeus katsoi rikoksen raiskaukseksi."
Hahhah, mikä tollo. Tämä valaisee täydellisesti sen ahdistelun logiikan, mitä tuhannet suomalaiset naiset kokevat omilla kaduillaan joka päivä työ- ja koulumatkoilla: naisen täytyisi hyväksyä ahdistelu kohteliaana lähestymisyrityksenä  - ja jos ei hyväksy, niin turpaan tulee tai saa maistaa salamia väkisin. Tämä kertoo myös siitä mentaliteetista mitä nämä muslimit kantavat meitä hunnuttamattomia naisia kohtaan:  olemme heille, ikävä sanoa siskot, vain metsästysriistaa. Ja metsästyksen uhriltahan ei kukaan kysy, haluaako tulla ammutuksi. 
No mercy näiden kaltaisille. 


EDIT kursivoitu ja lihavoitu kohta tekstissä on poliisin esitutkinnassa syksyllä 2013 tutkittu tekstinpätkä. Se ei lopulta päätynyt syyttäjän pöydälle, eikä siis tullut tuomituksi Pirkanmaan käräjäoikeudessa talvella 2014 kansanryhmää vastaan kiihottamisena, kuten muutama muu tekstini (katso tuomion tuoneet blogitekstiniunnisteen alta).

Poliisin esitutkinnassa kysyttiin sanantarkasti, että "onko tämä [blogimerkinnän käyttämä kieli] asiallista". Vastasin sanasta sanaan, että se on "blogin aiheeseen nähden (joukkoraiskaukset ja teräseella tehdyt penetroinnit, niin että uhri jää loppuiäkseen pidätyskyvyttömäksi) täsmälleen asiallista ja kontekstiin sopivaa".

Copyright © 2013 Anu Palosaari