-

-
Art by Alberto Moravia

perjantai 14. helmikuuta 2014

Näin -- kohtelevat eläimiään

[1]Pirkanmaan käräjäoikeus päätti tuomiossaan 13. 02.2014, että eräs kirjoitus "Näin muslimit kohtelevat eläimiään" on kansanryhmää vastaan kiihottava ja määräsi kirjoituksen hävitettäväksi. Niinpä minä hävitin kirjoituksen "Näin muslimit kohtelevat eläimiään" ja kirjoitin sen jälkeen uuden kirjoituksen "Näin -- kohtelevat eläimiään". Kirjoitus on tässä nähtävillä.

[2]Yliviivattu osuus on tuomion tuonut tekstinosa. Se on yliviivattu, koska käräjäoikeus on määrännyt


Näin -- kohtelevat eläimiään

[4]"Sanotaan, että yhteisön sivistyksen tason voi laskea siitä, miten se kohtelee eläimiään. Katso alla olevat linkit.

[EDIT toukokuu 2017 tästä puuttuu youtube-video, mikä on tuomion jälkeen mystisesti blogista kadonnut, kuten muutkin tuomittuihin teksteihin kuuluneet youtube-linkit ja kuvat. Olen joutunut ne uudelleen etsimään ja laittamaan  paikoilleen, jopa blogger on 'kadottanut' tuomittuihin teksteihin kuuluneita kuvia. Tätä nimenomaista videota en enää youtubestakaan löytänyt]
[5]Yllä olevan nähtyäni ymmärrän, mikä on muslimikulttuurien ydin; väkivalta ja silpominen - rauhan aikana. Euroopan sivistysvaltioissa ei tällaista ole nähty edes sodan aikana. Nyt ymmärrän hyvin, miksi tänne pohjolaan saapuneet muslimit joukkoraiskaavat naisia, leikkaavat heidän välilihansa saksilla aktin aikana, silpovat pikkutyttöjensä alapäät Suomessa (tai mikä vielä pahempaa; vievät pikkutyttönsä meidän maksamilla verorahoilla Afrikkaan, missä toimenpide tapahtuu ilman puudutusta ja terävillä kivillä), miksi heidän hengelliset johtajansa kehottavat pahoipitelemään vaimoja ja tyttäriä, miksi he poltttavat hapolla ja tulella"epäkunnoittavia ja tehtävässään epäonnistuneita" naisia ja vaimoja. Muslimikulttuureissa eläimiä ei rapsuteta ja ruokita, vaan ne silvotaan hengiltä - mitä julmemmin, sen parempi. Ja koska lapset tietävät tämän, näkevätkin tätä ja ovat näissä väkivalta-akteissa mukana, he oppivat kunnioittamaan elämää yhtä vähän kuin pahoinpitelevät vanhempansa . Katsokaa tätä seuraavaa kuvaa. Huomatkaa lapset taustalla. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa:[6]Kyse on halal-teurastuksesta. Se on muslimien "hengellinen" (uskonnollinen) tapa ottaa eläin hengiltä: muslimit eivät saa syödä kuolleena kuollutta lihaa, niin hullulta kuin se kuulostaakin.  

[7]Nyt tätä halal-teurastusta ollaan tuomassa Suomeenkin. Asiasta päätetään kesäkuussa. Silti useissa pikaruokapaikoissa ja supermarketeissa olet voinut ostaa ja syödä halalteurastettua lihaa  -tietämättäsi. 

[8]Halal-teurastus pitää kieltää. Kenenkään ei tarvitse syödä hengiltä kidutettua pihviä, jos ei oikeasti sitä tahdo. Minä en tahdo. Voin pahoin tuollaisesta julmuudesta. Ihminen on tiedostava eläin, joka kyllä tappaa lajitovereitaan monissa julmissa sodissa, mutta viattomilta eläimiltä ei ole kukaan kysynyt, haluavatko he kuolla yllä olevan tavoin. Vastuu on ihmisellä. Tällä kertaa vastuu on sivistyneillä ja edistyksellisillä eurooppalaisilla sulkea Euroopasta ulos kehittymätön ja kivikautinen muslimikulttuuri ja kertoa heille, mikä tekee ihmisestä ihmisen -  se, miten he kohtelevat eläimiään "Copyright © 2012 Anu Palosaari