-

-
Art by Alberto Moravia

tiistai 21. elokuuta 2012

Yle valehtelee maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista

EDIT Katso myös tämä"Joukkoraiskauksista osa keksittyjä"

Tuo on Ylen otsikko parin vuoden takaa. Yle jatkaa:


"Joukkoraiskaus, etenkin ulkosalla tehty väkivaltainen raiskaus, on harvinaisuus Suomessa. Epäillyt tapaukset nousevat kuitenkin otsikoihin."

Näin Yle kertoo sivullaan viime kunnallisvaalien jälkeen. Ja mustamaalaa vielä ne muutamat kunnallisvaaliehdokkaatkin ulkomaalaisvihan levittäjiksi, jotka uskaltautuivat silloin puolustamaan naisten oikeuksia oman vaalikampanjansa myttyynmenemisen uhalla.


Ylen juttu on kuitenkin valhetta alusta loppuun saakka. Yle ei näyttänyt raiskaustilastoja jutussaan ollenkaan - eipä siis ihme, että Ylen on helppo lasketella luikuria kaikelle kansalle ulkomaalaisten tekemistä joukkoraiskauksista, kun se ei edes uutisoi niistä.

Mutta minäpä kerron nyt totuuden ja näytän tilastot ja tuomiot.

Viime kunnallisvaalit pidettiin vuonna 2008. Seuraavassa Turun joukkoraiskaukset tuomionantamispäivämäärineen vuodelta 2008:

25.1.2008 Qorraj Berat ja Shuuya Tomas, raiskaus 26.5.2007
25.2.2008 Gunnar Lindeman ja Daniel Zitron, raiskaus 12.7.2007
19.3.2008 Keita Abdoulaye ja Marques Raul, raiskaus, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 15.6.2007 -> uhri 14 vuotias tyttö
10.10.2008 Abdulkarem Halmat, Ahmad Azad ja Farhahdi Abdullah, seksuaalinen hyväksikäyttö 8.7.2008
14.11.2008 Tmava Hajdin ja Osman Hamad, raiskauksen yritys, pahoinpitely, törkeä raiskaus, pahoinpitely 10.12.2007


Alla vielä kyseiset tuomiot skannattuina.


Pelottavinta on, että tämä tilasto ei siis koske koko maata, vaan ainoastaan Turun käräjäoikeuden aluetta yhden vuoden ajalta - kaikilla tuomituilla on osoite Turun kaupungissa.

Nimi Gunnnar Lindeman viittaa pohjoismaihin, muut joukkoraiskauksesta tuomion saaneet turkulaiset ovat maahanmuuttajia  -  osalla ei ole Suomen kansalaisuuttakaan.

Nämä tuomiot ovat siis pelkästään Turun alueelta vuoden 2008 aikana. Minusta tämä ei vaikuta ollenkaan harvinaiselta väkivallalta, niin kuin Yle propagoi (muuta kuin järkyttävyydessään, allekirjoittaneen huomio), vaan päinvastoin tämä vaikuttaa oikealta joukkoraiskausbuumilta - viisi joukkoraiskausta yhden vuoden sisällä yhden kaupungin alueella.


On myös huomattava, että yhdestäkään näistä tapauksista en ole löytänyt googlettamalla mitään tietoa. Koko media siis bluffaa ja vaikenee.

Väitän, että media pimittää maahanmuuttajien tekemiä seksuaalirikoksia tahallaan.

Tällä on kuitenkin riskinsä. Kun naiset eivät lue näistä tapauksista, he eivät tiedä varoa maahanmuttajia, ja yhä useampaan on mahdollista kohdistua väkivaltaa maahanmuuttajien taholta.

Median uutispimennolla maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista on myös toinen, synkempi puoli: Suomi oli kerran naisten tasa-arvon huippumaita. Nyt tasa-arvo on mennyttä. Todellisen tasa-arvon sijaan, sen sijaan että meillä kaikilla olisi oikeus elää väkivallatonta elämää, meillä jauhetaan toisarvoisista asioista, kuten siitä pitääkö pojille opettaa nukkeleikkejä ja tytöt pukea siniseen väriin.

Koko Ylen juttu oli sovinistisen asenteellinen, väkivaltaan kannustava ja väkivallan vaikenemisellaan salliva ja raiskausten ja muun seksuaalisen väkivallan uhreja vanhakantaisesti syyllistävää ja vähättelevää luettavaa. Ei siis ihme, että poliisi ei tutki, oikeuslaitos on kriisissä ja väkivaltatuomiot ovat alhaisia.

Alla linkki Ylen jutusta blogini lukijoille tiedoksi.
http://ohjelmat.yle.fi/poliisitv/raportit/joukkoraiskauksista_osa_keksittyja

Copyright © 2012 Anu Palosaari 

7256 bloginäyttöä 14.1.2016