-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 11. elokuuta 2012

Hipeille turpaan

Hippi ja tiedotusopin opiskelija Emilia Kukkala kirjoittaa Kansan uutisten verkkolehdessä ihmisroskista ja poliisin liioitellusta voimankäytöstä.

Voi Emilia-rukkaa. Emilian mielestä jokaisen ihmisen(roskan) on saatava vapaasti temmeltää mielenosoituksissa ilman pelkoa etälamauttimesta saamisesta. Emilian mielestä poliisi toimii nykyään mielenosoituksissa harkitsemattomasti ja käyttää liiallista voimankäyttöä perustelemattomasti.

Mutta Emilia ei vissiin ymmärrä, että myös mielenosoituksissa pitää itsestäänselvästi noudattaa lakia ja kunnioittaa lähimmäisiä. Paikkoja tai toisia ihmisiä ei saa rikkoa ja hajottaa.

Ja sitten se tärkein juttu, jos ei halua saada etälamauttimesta: kannattaa jutella poliiseille. Poliisit nimittäin ymmärtävät puhetta paremmin kuin kivien viskomista ja poliiseille vittulua. Niskuroivaa asiakasta kohdellaan niskuroivana asiakkaana. Lakia rikkovaa ihmistä kohdellaan lakia rikkoneena ihmisenä. Tämä on poliisin alkuperäinen tehtävä yhteiskunnassa; pitää huolta laista ja järjestyksestä.

Ne mielenosoitukset, joissa on jouduttu Suomessa turvautumaan poliisin voimankäyttöön, ovat olleet poikkeuksetta (ääri)vasemmiston masinoimia. Ihmisroska kun on, eli tuleva toimittaja, puolustelee Emilia Kukkala (onko tuo oikea nimi) ammattikuntansa poliittista kotia ja sen toimintaa, ymmärrettävästi (suomalainen lehdistö on valitettavan yksineuvoisen vasemmistolainen).

Mutta rajansa kaikella. Suomeen pitäisi saada jykevä vastavoima toimittajalaumalle, mikä edustaa äärivasemmistolaisia juuria ja arvoja, ollen siis läpeensä mätä, arvoton, väkivaltaan ja anarkiaan taipuvainen ja yllyttävä.

Jo on aikoihin menty, kun joku tyttönen vaatii poliisilta erityiskohtelua. Narsistinen aikamme ja eurooppalaisen kulttuurin rappio, monikulttuuri ja yhteisöllisyyden rapautuminen vaativat veronsa. Vasemmiston roska-agenda pyrkii täyttämään tämän tyhjiön.

Arvoton vasemmisto vaatii siis vastapainokseen kulttuuria puolustavan voiman.

P.s.: blogin otsikko on kopioitu vasemmistohörhö Emilia Kukkalan Kansan Uutisten blogista. Kuinkas muutenkaan - vasemmisto ihannoi väkivaltaa yli kaiken, niin sanoissa kuin teoissa.