-

-
Art by Alberto Moravia

torstai 19. heinäkuuta 2012

Joukkoraiskaus ja raskaaksitulo

Facebook-ystäväni vinkkasi minulle tiedoksi seuraavan aineiston, JOTA EI MEDIA OLE UUTISOINUT SUOMALAISILLE OLLENKAAN.

Joukkoraiskaus

Helsingin käräjäoikeus on antanut tuomion 24.4.2012, julkinen versio, asianomistajan henkilöllisyys salassapidettävä 7.12.2071 asti.
Vastaajat (tekijät) Elmi Abdikadar Mohamed, ja Elmi Liibaan Mohamed
Vastaajat raiskasivat tekohetkellä 16-vuotiaan suomalaistytön. Tyttö tuli toiselle raiskaajista raskaaksi.


Uhrin nuori ikä ja raskaaksi tulo toiselle joukkoraiskaajista ylittäisivät uutiskynnyksen - kaikkialla muualla mutta ei Suomessa tänä aikana.

Tilannetta on hankala verrata suomalaisessa rikoshistoriassa, koska a) etnisesti suomalaisten miesten rikosprofiiliin ei kuulu joukkoraiskaaminen, ja b) koska emme tiedä kuinka moni raiskauksen uhri lopulta tulee raskaaksi raiskaajalleen.

Mutta uhrin nuori ikä, maahanmuuttajarikollisten rikosprofiiliin yleisesti istuva joukkoraiskaaminen (kuten tässäkin tapauksessa on käynyt), ja tämä vielä yhdistettynä uhrin raskaaksituloon toiselle raiskaajalle, mietityttää. Miksi media ei uutisoi näistä ja vastaavista tapauksista?
Medialla on maahanmuuttajien kotouttamisessa suomalaiseen kulttuuriin suuri rooli, etten jopa sanoisi median luonteen vuoksi, suuri vastuu. Mutta 'uussuomettumisen' poliittisesti korrektissa ilmapiirissä tätä ei ymmärretä. 

Poliittinen korrektius jyrää journalismin etiikan. Lehtimiesten kuuluisi sensuurista vapaassa, humanistisessa yhteiskunnassa kertoa totuus. Ainoastaan fasisitiset diktatuurit käyttävät äärimmilleen viritettyä poliittista korrektiutta ja muunneltua tai peiteltyä totuutta matkalippuna omiin päämäärinsä.

Esimerkki: toisen(kin) polven maahanmuuttajat elävät vielä kulttuurien murroksessa, vähintään. Oman lähtömaan tavat ja oma kulttuuriasennoituminen ei ole liuennut Suomen kansalaisuuden saamisella tai muutaman vuosikymmenen maassaoleskelulla mihinkään. Kulttuuriset sukupuolikäsitykset ja -roolit, mitkä näissä raiskaustapauksissa liittyvät Afrikan ja Lähi-Idän maista tulevien maahanmuuttajamiesten kohdalla raiskausväkivallan käyttöön ja näkyvät muutenkin heidän suhtautumisessaan naissukupuoleen, ovat aina syväänrakennettuja koodeja ihmisessä, joita ei kyseenalaisteta, vaikka ympäristö ja maantieteellinen alue vaihtuisivat.

Tämän vuoksi on älyttömän kohtalokasta, että a) meille haalataan länsimaisesta hyvinvointi-oikeusvaltiovinkkelistä katsottuna naisiin vihamielisesti suhtautuvaa kulttuuriainesta, ja b) että kun meille nyt kuitenkin tätä ainesta tosiasiassa tuodaan, niin suomalaisille naisille ja erityisesti nuorille naisille ja tytöille ei kerrota totuutta näistä kulttuuripiireistä.

Tässä tulee median kohtalokas rooli toteen ja uussuomettuminen todelliseksi. Mikäli media uutisoisi näistä tapauksista avoimesti, naiset oppisivat varomaan.

Uussuomettuminen on tänä päivänä sitä, että kaikkea ei kerrota, totuus on valikoivaa, ja pahimmassa tapauksessa totuutta ei löydä, koska se on piilotettu.

Uussuomettuminen näkyy nyt siinä, että naiset ja tytöt käyttäytyvät totuudelllisen ja rehellisen tiedon puuttuessa varomattomasti ja naiivisti tietyiltä kulttuurialueilta tulevien maahanmuuttajamiesten seurassa.

Naisille ja tytöille pitää kertoa, että maahanmuuttajamies ei ole sama kuin oman kotoisan kulttuuripiirin mies - naiset subjektina huomioivassa yhteiskunnassa kasvanut ja naiset tasaveroisena kumppanina huomioiva pohjoismainen mies.

Koska näin ei nyt tehdä, voidaan odottaa raiskausten jatkuvan ja laajenevan, kuten Ruotsissa ja Norjassa on käynyt. Poliittisesti korrekti yhteiskunta lyö tasa-arvoon kasvatettuja naisiamme röyhkeästi vasten kasvoja.

Tässä oikeuden pöytäkirja tapauksesta http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=13243&start=30#p493142

Copyright © 2012 Anu Palosaari


20 072 bloginäyttöä 14.1.2016